Padeltræning

Start din træning her


Din padeltræning

Vi tilbyder padeltræning på det højeste niveau i Danmark
Du bestemmer, hvor mange der skal være med på banen til din træning

fra

300,-

1 person

fra

400,-

2 personer

fra

500,-

3 personer eller flere

Ofte stillede spørgsmål

Med vores træning kan spillerne forbedre deres teknik, taktik, kampspil
og fremme glæden ved spillet

Vi har fokus på det tekniske, men det skal også være sjovt at spille og træne, samtidig med, at du får sved på banen.

Vi er meget fleksible i træningssted og kører gerne rundt som det passer dig/jer. Der kommer heldigvis flere og flere baner, så banen ikke skal bookes flere uger før. 

Vi vil altid anbefale et træningsforløb, frem for en enkeltstående træning, hvis du vil forbedre dit spil. Det kræver altid gentagelser og en løbende dialog med træneren. Et træningsforløb bør mindst bestå af 4 træningssessioner. Vi synes et forløb på 8 uger giver rigtig god effekt, så det planlægger og udbyder vi forløb over. 

Da vi er agenter for nox, så ved vi også en hel masse om udstyret og i særdeleshed bat. Vi rådgiver og hjælper dig gerne på rette vej med det rette bat til dig og dit spil. 

Det siger vores kunder

”Det var sjovt og tilfredsstillende at alle kunne være med i spil efter ganske kort instruktion. Jeres måde at formidle teknik til newbies er super god og underholdende Bedste fredag eftermiddag i lang tid.”
”Vi havde en fantastisk eftermiddag i Ballerup, hvor vi var 12 personer som blev introduceret til Padel Tennis. Vi startede med en rigtig god instruktion, som jeg er sikker på var med til at gøre oplevelsen til det den blev. Det var en rigtig god ide at starte med, at få trænet grund slag og få nogle gode taktiske hints. Hold sammensætning som blev foretaget af instruktørerne og var medvirkende til, at vi fik nogle tætte kampe trods forskellige niveauer. Jeg kan varmt anbefale Padel Perfomance, Hvis I vil have en god og sjov oplevelse med en ny sportsgren, hvor alle mere eller mindre er lige"
”Instruktører havde god energi. Super sjov sport. God opbygning af event, med en kort introduktion og efterfølgende lidt træning og pointspil.”
”Mange tak for et godt arrangement. – Jeg har allerede været ved at undersøge hvad der er af muligheder i mit nærområde Selvom at mit talent åbenbart lægger gemt laaaaangt langt inde, så syntes jeg, at det var virkeligt sjovt og I var super gode og tålmodige til at lære fra jer. Opdelingen med lidt grundlæggende teknik i starten og kamp til sidst var helt perfekt. Den eneste ulempe var, at tiden gik alt for hurtigt!"
Back to top