Hej padel people

Hej padel people

Hvor er vi glade for, at du blev nysgerrig og vil følge med her på siden. 

Her deler vi ud af personlige historier og de vigtigste padelnyheder, så du kan blive opdateret på, hvad der sker både indenfor og udenfor landets grænser på padelfronten.

Vi elsker selv at følge padelsporten vokse i Danmark og at være en del af miljøet. Der er god stemning på banerne og det er simpelthen så dejligt at være en del af. 
Flere og flere baner kommer til og baneantallet runder snart 70!
Det er selvfølgelig også spændende at udforske sporten udenlands og vores svenske naboer er stadig en del længere fremme, både i baneantallet, som er +200, og i udviklingen, hvor de b.la. kan tilbyde padel gymnasium. Vi har også selv deltaget i svenske padelturneringer, hvor niveauet er skruet op, men det har også været sjovt at opleve, at vi godt kan være med. 

Vi bruger oktober på at træne hårdt op til EM i november. Det bliver afholdt i Lissabon. Vi kan være heldige eller uheldige at trække nogle af de helt store padelstjerner – alt efter hvordan man ser på det. Lodtrækningen finder sted om et par dage. 
Vi er stadig med for at lære og forbedre os, så vi håber på en god tur, og at vi kan tage en masse gode padeloplevelser med hjem. Kampene skulle gerne blive livestreamet, så det vil vi selvfølgelig følge op på. 

Oktober byder også på et firmaarrangement for firmaet Bossard Denmark. Vi glæder os til at vise sporten frem for endnu flere.
Hvis du også gerne vil spille padel med dit arbejde, så kontakt os gerne for et tilbud.

Padeltræningen i Arbejdernes Tennisklub har også fået endnu flere til at blive helt bidt af sporten og vi har fået lov at fortsætte træningen til og med november. 

Vi hører gerne fra jer, hvis der er særlige emner, som I ønsker her på siden.

..Uanset hvad, så vil I høre endnu mere fra os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top